Nurul Natasha

Saturday, 11 February 2012

Frust . . T-T

Okayy , act syg nak cakap yang syg nak jujur lah ngn b .. Ermm ,  syg tk rse yg b syg kan syg . Syg rse mcm , hm .  Ntah nak ckp cmne ..  Serius syg ckap , syg rsekan yg sikap b dah berubah . But , ta tau lahh . . Feeling syg cmtuh . Kdg-2 syg jealous tgok dieowg yg couple-2 tuh . . Sweet sgt .. Lgy pun , lme tk skype ngn b . . But , syg tahu b buzy . Syg pun tak boleh nak bukak nti mama nmpk . . Syg ckap niy , bukan syg rse tk cukup ape . Just , syg nak jujur jee . . Syg dah cukup syukur dpt boyfie mcm b . . :)) . B sllu buad syg gelak . Hmm , syg appreciate sgt ape yg b dah buad selama niyy . Then , noww ..  I REALLY-2 NEED YOU . Tetibe jehh teringat dekat b . Umm , kbye . TC .. 

My Systar . . :))

Akak , adek pun miss akak . . Act , adk bukan tak nak gtaow sbb ape . . Adk mcm jealous tau , akak dpt skype ngn abg fuad . Adk punn tringin nak skype ngn die but die tak nak right ? So , lgy pun . . Lme adk tak skype ngn ray . Adk rindu die . . But , now . . Adk dah malas na rindu-2 lgyy at die . Cause , die tak rindu punn at adk . Nmpkk sgt adk niyy mcm over . Hmm , that's why lah adk mcm tuh . Lgy punn , akak ajak skype right ? Adk nak . . But , if skype ngn akak . . Mcm mengong tau ! -.- . .  Akak buad donno jehh . . Anyway , untung lah akak dah bebas now . Hmm , but . . Ingt . . Solat jgn sekali-2 tnggl . . Jgn melawan org tua . . Tak baik mnjawap . If akak betul skali punn , akak mengalah aje ..  Kita berdosa sgt if kita melawan . . Jaga diri elok-2 . c: . . LOVE YOU SO MUCH . <3 . . Kbye .

#JANGAN TERLALU MARAH . . CAUSE , SYAITAN YANG MENGHASUT KITA . . ;D